Penthouse For Sale

  Apartment for sale in Ulcinj

  Offered by

  Offered by

  Picture of Property Penthouse For Sale

  Penthouse For Sale

  512,000€ 

  Highlights

  • Coat of arms of Ulcinj

   Municipality Ulcinj

  • Map of Montenegro
   Maps pin

   Town Ulcinj

  • Coastal region

  • 2 bathrooms

  • 3 bedrooms

  • 320 m² living area

  Location

  Rruga Vëllezërit Frashëri

  Located in Ulcinj (Ulcinj Municipality)

  Information

  NA PRODAJU PENTHOUSE🏢 Mjesto penthouse-a🏢:Pinjes 1 Velicina penthouse-a🏢:320m² O PENTHOUSE-U🏢:Penthouse pruza predivan pogled na Ulcinj pretezno na stari grad🌇 i na malu plazu🏖.Mala plaza🏖 i borova suma🌳,stjenovite plaze su veoma blizu ovom penthouse-u. Cijena penthouse-a🏢:je 1600💶 po kvadratu sto iznosi 512.000💶 sa parking mjestom u garazi bez parking mjesta u garazi je cijena za 30.000💶 manja sto iznosi 482.000💶 English🇬🇧 PENTHOUSE FOR SALE🏢 Penthouse location 🏢: Pinjes 1 Penthouse size 🏢: 320m² ABOUT THE PENTHOUSE 🏢: The Penthouse offers a wonderful view of the Ulcinj, especially the old town 🌇 and the small beach 🏖. The small beach 🏖 and the pine forest 🌳, rocky beaches are very close to this penthouse. The price of the penthouse 🏢: is 1,600💶 per square meter, which is 512,000💶 with a parking space in the garage, without a parking space in the garage, the price is 30,000💶 less, which is 482,000💶 Albanian🇦🇱 SHITET Penthouse🏢 Vendndodhja e Penthouse 🏢: Pinjes 1 Madhësia Penthouse 🏢: 320m² RRETH Penthouse 🏢: Penthouse ofron një pamje të mrekullueshme të Ulcinj, veçanërisht të qytetit të vjetër 🌇 dhe plazhit të vogël 🏖. Plazhi i vogël 🏖 dhe pylli me pisha 🌳, plazhet shkëmbore janë shumë afër këtij penthouse. Cmimi i penthouse-it 🏢: m² është 1600💶, që shkon në 512,000💶, dhe pa garazh është 30,000 më💶 pak, që shkon në 482,000💶