House From Dreams

  House for sale in Utjeha (Bar)

  Offered by

  Offered by

  Picture of Property House From Dreams

  House From Dreams

  450,000€ 

  Highlights

  • Coat of arms of Bar

   Municipality Bar

  • Map of Montenegro
   Maps pin

   Town Utjeha

  • Coastal region

  • 2 bathrooms

  • 2 bedrooms

  • 380 m² living area

  Location

  Utjeha-Bušat

  Located in Utjeha (Bar Municipality)

  Information

  HOUSE FOR SALE🏠 PLACE:PLAVA ULAVA UTJEHA🌊 SIZE:House 380m² Plot 600m² About this house:This house has pool,sauna and 🅿️arking. Price:450.000💶 ALBANIAN🇦🇱 SHTEPI NE SHITJE🏠 VENDI:PLAVA ULAVA UTJEHA🌊 MADHËSIA:Shtëpi 380m² Parcela 600m² Për këtë shtëpi: Kjo shtëpi ka pishinë, sauna dhe 🅿️parking. Çmimi: 450.000 💶