Villa for Sale

  House for sale in Utjeha (Bar)

  Offered by

  Offered by

  Picture of Property Villa for Sale

  Villa for Sale

  290,000€ 

  Highlights

  • Coat of arms of Bar

   Municipality Bar

  • Map of Montenegro
   Maps pin

   Town Utjeha

  • Coastal region

  • 1 bathroom

  • 3 bedrooms

  • 330 m² living area

  Location

  Utjeha-Bušat

  Located in Utjeha (Bar Municipality)

  Information

  PRODAJE SE KUCA🏠 Mjesto kuce🏠:70 metara vise magistrale🛣 Utjehe🌊 Velicina kuce🏠:330m² kuca 🏠 i 500m² placa⛰️ Cijena kuce🏠:290,000💶 English🇬🇧 HOUSE FOR SALE🏠 Place of the house🏠: 70 meters from the highway🛣 Utjeha🌊 House size🏠: 330m² house 🏠 and 500m² plot Price of the house:290,000💶 Albanian🇦🇱 SHTEPI NE SHITJE🏠 Vendi i shtepise🏠: 70 metra nga autostrada🛣 Utjeha🌊 Madhësia e shtëpisë🏠: 330m² shtëpi 🏠 dhe truall 500m²⛰️ Çmimi i shtëpisë🏠: 290.000💶